Voor wie?

Tegenslagen horen bij het leven. Maar niet iedereen kan ze overwinnen. Als de problemen gaan stapelen, kan het uit de hand lopen. Flink zelfs: ontslag, groeiende schulden, verlies van sociale contacten. Andere ellende: overmatig drank- en/of drugsgebruik, zelfverwaarlozing, dakloosheid.

Vaak is er sprake van meerdere problemen.

Soms wijzen de betrokkenen hulp af. Dat kan een zorgwekkende situatie opleveren voor familie/vrienden, omwonenden en de man/vrouw zelf. CvTB richt zich op de groeiende groep van zorgmijders, verslaafden, zwerfjongeren, [oudere] dak- en thuislozen en huishoudens met meervoudige problemen.

Wij zijn onafhankelijk, zelfstandig en wendbaar. Met vijf partners werken we intensief samen: Cello [zorg voor mensen met een beperking], Farent [maatschappelijke dienstverlening], Novadic-Kentron [verslavingszorg], de Reinier van Arkel groep [geestelijke gezondheidszorg] en Stichting Maatschappelijke Opvang ’s-Hertogenbosch. Daarnaast trekken we samen op met de acht gemeenten in ons werkgebied: ’s-Hertogenbosch, Vught, Sint-Michielsgestel, Haaren, Boxtel, Meierijstad, Maasdriel en Zaltbommel.